Спосіб приготування
Щуку очищаємо від луски, акуратно, не потрошачи.
Акуратно навколо голови робимо надріз, піддягаємо шкуру і акуратно знімаємо як панчоху,
допомагаємо пальчиком відокремляться шкурі від м'яса.
Дійшовши до хвоста - відрізаємо хребет, тим самим ми відокремили шкуру від тіла, не порушуючи цілісності шкіри.
Відокремлюємо м'ясо від хребта. Перекручуємо через м'ясорубку м'ясо щуки (або судака), сало, цибулю.
Вимішуємо фарш, додаємо сіль, перець, моркву, натерту на тертку.
Заправляємо шкуру фаршем, залишки фаршу кладемо у голову щуки, в якій ми заздалегідь видалили зябра.
Протву змащуємо маслом, кладемо голову, до неї підставляємо тіло, рясно змащуємо майонезом,
відправляємо в духовку на середній вогонь до повної готовності.
Повинна зверху утворитися рум'яна скоринка.
Різати і подавати на стіл краще в охолодженому вигляді.