AllTrails

Deltahost

Facebook

Foregps

Strava

YouTube

🏠 Oleksandr Rudenko blog

🐟 Смажений карась з цибулею

17.05.2011 | Ірина



Карасів почистити і випатрати. Від голови до самого хвоста зробити надрізи глибиною до хребта, частотою приблизно 3-4 мм (за рахунок чого ми майже позбавляємося від дрібних кісток). Посолити і поперчити ретельно з усіх боків, обваляти в борошні.

Заздалегідь на сковороді обсмажити цибулю півкільцями, цибулю вийняти. На тому маслі що і смажили цибулю - смажити карасів. За хвилину до готовності додаємо цибулю назад на сковороду.

Після смаження викласти на листя салату, цибулю покласти зверху. Можна приступати до їжі, приємного апетиту.


Коментарі

⬆️ Наверх сторінки